Τον Οκτώβριο διαθέσιμα τα Windows 8

Τον Οκτώβριο διαθέσιμα τα Windows 8
 
H Microsoft επιτέλους μας έδωσε μία ημερομηνία για το πότε θα είναι διαθέσιμα για το κοινό τα Windows 8. Η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τους κατασκευαστές, «RTM» (Release to Manufacturing) θα είναι διαθέσιμη την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ η τελική έκδοση για το κοινό θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίου για developers στο Τορόντο. Πέρα από το συγκεκριμένο πλάνο η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 8 θα διατεθούν σε 109 χώρες και 231 γλώσσες.

Όσον αφορά την τιμή του νέου λειτουργικού, η Microsoft, σύμφωνα με το Mashable, προσφέρει μία ανανέωση σε όσους αποκτήσουν άδεια για τα Windows 7 από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο στην τιμή των 14.99 δολαρίων. Η άλλη ανανέωση για εκδόσεις από το XP και μετά κοστίζει 39.99 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC