Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone;

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone;
 
Η κυκλοφορία του iPhone 5 πλησιάζει και όπως είναι φυσικό η φημολογία έχει την τιμητική της. Ενώ λοιπόν είχαμε ως βεβαιότητα την κυκλοφορία του για τον Ιούνιο, άλλη πηγή αναφέρει ότι δεν θα δούμε κάτι στα καταστήματα πριν τον Οκτώβριο.

Η φήμη περί Ιουνίου είχε προέλθει από την πρόσληψη από πλευράς Foxconn 18.000 υπαλλήλων όπως βέβαια και από το σχετικό συνέδριο της Apple.

Παρόλα αυτά άλλη πηγή σχολιάζει ότι ναι μεν η Foxconn προχώρησε σε προσλήψεις αλλά η παραγγελία έχει μόλις τώρα δοθεί από την Apple. Οπότε μέχρι να οργανωθεί πλήρως η παραγωγή θα περάσουν αρκετοί μήνες.

Η Apple πάντως έχει ανακοινώσει προηγούμενα προϊόντα και τους δύο μήνες. Άρα και οι δύο εκδοχές θεωρούνται αρκετά πιθανές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC