Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστεί το Asus Padfone 2

Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστεί το Asus Padfone 2
 
Η νέα έκδοση του PadFone, μιας πρωτότυπης συσκευής από την Asus που συνδυάζει smartphone, tablet και πληκτρολόγιο, αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του Οκτώβρη.

Σε πρόσκληση που απέστειλε η ταϊβανέζικη εταιρεία στον ιταλικό Τύπο, αναφέρει πως η επίσημη παρουσίαση του Padfone 2 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου σε δυο τοποθεσίες ταυτόχρονα, στην Ταϊπέι και στο Μιλάνο.

Στο γραφικό της παρουσίασης μάλιστα φαίνεται και μεγάλο μέρος του smartphone χωρίς όμως να δίνεται το παραμικρό στοιχείο για το σχεδιασμό της μεγαλύτερης οθόνης ή του πληκτρολογίου του.

Το πρώτο Padfone ήταν ένας συνδυασμός φορητών συσκευών, ενός smartphone, ενός tablet και ενός netbook.

Τοποθετώντας το smartphone στο πίσω μέρος μιας οθόνης δέκα ιντσών οι χρήστες μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως tablet, ενώ με την χρήση ενός εξωτερικού πληκτρολογίου μετατρεπόταν σε netbook.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, ούτε για την πιθανή τιμή της.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_981.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1058.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC