Τον Σεπτέμβριο η preview έκδοση του Firefox για Windows 8

Τον Σεπτέμβριο η preview έκδοση του Firefox για Windows 8
 
Νωρίτερα φέτος η Mozilla είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να σχεδιάσει μια έκδοση του δημοφιλούς browser σχεδιασμό αντίστοιχο του Windows 8 UI. Αν και η πρώτη δοκιμαστική έκδοση αναμένεται τον επόμενο μήνα, ήδη δημοσιεύτηκαν κάποιες λεπτομέρειες για το project καθώς και λίγες φωτογραφίες του γραφικού περιβάλλοντος.

Ο Brian R. Bondy, developer της Mozilla έγραψε στο blog του πως «η δουλειά στο Metro style (Windows 8 UI) προχωρά σταθερά και τα πράγματα δείχνουν αρκετά καλά» ενώ σύμφωνα με το post του, η preview έκδοση θα είναι αρχικά διαθέσιμη ως beta. Ο τελικός σχεδιασμός του Firefox παρά τον νέο σχεδιασμό του θα διαθέτει κάποια από τα στοιχεία του κλασσικού γραφικού περιβάλλοντος που έχουμε συνηθίσει.

Κάποια από τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά έχουν ήδη ενσωματωθεί επιτυχώς στην νέα έκδοση, όπως η δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων PDF χωρίς plug-ins και η επιλογή ανάγνωσης μιας ιστοσελίδας απ’ευθείας από το desktop. Τα add-ons δεν θα είναι διαθέσιμα στην Windows 8 UI έκδοση στην αρχή, με την Mozilla να σκοπεύει να τα ενσωματώσει σε αυτή κάποια στιγμή.

Απ’ότι φαίνεται ο Firefox θα είναι ο πρώτος third-party browser που θα είναι χρησιμοποιεί το Windows 8 UI, αφού ο Chrome ουσιαστικά έχει μεταφέρει τον σχεδιασμό του αυτούσιο στα Windows 8 χωρίς καμία αλλαγή στο interface.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_956.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1048.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC