Τουλάχιστον δύο tablet-notebook θα κατασκευάσει η HP

Τουλάχιστον δύο tablet-notebook θα κατασκευάσει η HP
 

Όπως είναι γνωστό, μετά την εγκατάλειψη του WebOs η HP άρχισε εκ νέου να προσανατολίζεται προς τα Windows. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη η είδηση ότι η εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει τουλάχιστον δύο υβρίδια tablet-notebook με λειτουργικό Windows.

Με άλλα λόγια η HP ακολουθεί το παράδειγμα της Microsoft και της Intel οι οποίες επίσης θα διαθέσουν στην αγορά αντίστοιχες συσκευές. Καθώς δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε κάτι για τα χαρακτηριστικά ή την τιμή τους. Επίσης, δεν είναι σαφές αν η εταιρεία θα κατασκευάσει μοντέλα με Windows 8 ή RT.

Παρόλα αυτά, αν πράγματι η Microsoft πρόκειται να διαθέσει το Surface στην τιμή των 199 δολαρίων, τότε δύσκολα η HP θα μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC