Τρεις συσκευές Windows Phone αναπτύσσει η Samsung

Τρεις συσκευές Windows Phone αναπτύσσει η Samsung
 

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τη Samsung με το Android αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να αναπτυχθεί σε άλλες αγορές. Έτσι, όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη τριών διαφορετικών μοντέλων τα οποία θα έχουν λειτουργικό Windows Phone.

Φυσικά η ίδια η εταιρεία δεν έχει αναφέρει τίποτε σχετικό. Παρόλα αυτά έχει διαρρεύσει ότι ένα από τα μοντέλα με την κωδική ονομασία «Mandel» (SGH-i667) θα υποστηρίζει σύνδεση 4G LTE και οθόνη WVGA (800x480px). Για τα άλλα δύο οι πληροφορίες είναι ακόμη λιγότερες καθώς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το λειτουργικό τους θα είναι το Windows Phone 8 («Apollo»).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC