Υβρίδιο laptop/tablet ετοιμάζει ο One Laptop Per Child

Υβρίδιο laptop/tablet ετοιμάζει ο One Laptop Per Child
 
Ο οργανισμός One Laptop Per Child, αποστολή του οποίου είναι η δημιουργία προσιτών laptop για τα παιδιά όλου του κόσμου, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής με το όνομα «XO-4 Touch».

Σύμφωνα με τον OLPC, η συσκευή θα είναι υβρίδιο laptop και tablet, και θα διαθέτει οθόνη αφής κατασκευασμένη από την Neonode και διπύρηνο επεξεργαστή Marvell ARMADA 2128 στα 1.2GHz.

Η επιλογή ενός υβριδίου laptop/tablet ήταν η καλύτερη επιλογή για τον οργανισμό, όπως εξηγεί ο CEO του OLPC, Rodrigo Arboleda.

«Διατηρώντας το βραβευμένο design του XO, έχουμε συνδυάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας συσκευή. Το νέο XO-4 Touch είναι κάτι παραπάνω από απλά μια συσκευή, είναι ένας νέος τρόπος για την διευκόλυνση της μάθησης».

Το XO-4 Touch θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τετράμηνο του 2013, με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_947.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC