Υπηρεσία απόκρυψης προσώπων από το YouTube

Υπηρεσία απόκρυψης προσώπων από το YouTube
 
Όσο οι πολίτες παίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή ειδήσεων και βίντεο για τα ανθρώπινα δικαιώματα ανά τον κόσμο, το YouTube δεσμεύεται να δημιουργεί εργαλεία που αποσκοπούν στην προστασία τους.

Σύμφωνα με το διεθνή οργανισμό WITNESS και την έκθεσή του με τίτλο «Cameras Everywhere» κανένα video-sharing site ή κατασκευαστής hardware δεν προσφέρει την επιλογή στους χρήστες του να αποκρύπτουν πρόσωπα ή γενικώς να προστατέψουν την ταυτότητα των προσώπων που εμφανίζονται στα βίντεο που ανεβάζουν.

Το YouTube είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει αυτή την δυνατότητα μέσω ενός εργαλείου που σας επιτρέπει να κρύβετε τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε ένα βίντεο με ένα μόνο κλικ.

Επιλέγοντας το βίντεο που θέλετε μέσω του Video Enhancements tool και επιλέγοντας στη συνέχεια το Additional Features, εμφανίζεται η επιλογή Blur All Faces. Πατώντας την, αυτομάτως θα δείτε ένα preview του βίντεο με κρυμμένα τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό. Αν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα θα έχετε την επιλογή να ανεβάσετε το νέο βίντεο και να σβήσετε το αυθεντικό.

Όπως αναφέρει το YouTube, η ανωνυμία στα βίντεο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο και να μιλούν ανοιχτά. Σαν εταιρεία είναι υπερήφανη που αποτελεί ένα προορισμό όπου άνθρωποι από όλον τον κόσμο μπορούν να μοιράζονται ελεύθερα τις ιστορίες τους.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_914.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC