Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές
 
Ολοκληρωμένες Τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες Σταθερής, Κινητής τηλεφωνίας και Internet ειδικά για επιχειρήσεις παρέχει η WIND μέσω του δικτύου της, σε εταιρικούς πελάτες της PCCW Global.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους η WIND Ελλάς και η PCCW Global παρέχουν από κοινού σε εταιρικούς πελάτες, τη σχεδίαση, παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Τηλεφωνίας και Internet αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως Εθνικά και Διεθνή Κυκλώματα διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων.

Ενδεικτικά η WIND σε συνεργασία με την PCCW Global, παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η EUROBANK, η ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα της Ελλάδος, η ALPHA BANK αλλά και σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως η INFORM LYKOS, η INCE & CO SERVICES και η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_911.jpeg?w=1110

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND Ελλάς κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης ανέφερε: «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την PCCW, μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και υποστήριξης Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών παγκοσμίως. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, οι επιχειρησιακοί πελάτες της WIND απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές».

Τις υπηρεσίες αυτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC