Βρήκαν πατέντα με τρυπάνι για να βάλουν στο «iPhone 7» ακουστικά

Βρήκαν πατέντα με τρυπάνι για να βάλουν στο «iPhone 7» ακουστικά

Αναμφισβήτητα η παρουσίαση και η έναρξη της κυκλοφορίας του νέου iPhone 7 είναι η τελευταία κορυφαία τεχνολογική είδηση.

Το έξυπνο κινητό διαθέτει στην Plus έκδοσή του διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, στερεοφωνικό ήχο και αντοχή στο νερό, όμως δεν διαθέτει κάτι άλλο και αυτό είναι η εσοχή για ακουστικά. Η Apple παρουσίασε μαζί με τη συσκευή τα νέα ασύρματα ακουστικά, που μεταφέρουν τον ήχο στο αυτί μέσω bluetooth και τα οποία κοστίζουν 159 δολάρια. Αν και η είδηση της απαλλαγής από τα καλώδια μπορεί να άρεσε σε πολλούς, δεν έλειψαν εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν από αυτή την εξέλιξη.

Αυτό που έρχεται να δώσει την λύση στο πρόβλημα είναι ένα βίντεο που έκανε τη εμφάνισή του στο διαδίκτυο και παρουσιάζει τον τρόπο να ενσωματώσει κανείς στο κινητό την κλασική εσοχή 3.5χιλ για τα κλασικά ακουστικά που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα κινητά τηλέφωνα. Οπως είναι φυσικό το ιδιαίτερο αυτό βίντεο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο χρήστης “TechRax” έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν βίντεο καταστροφής κινητών τηλεφώνων και μάλιστα iPhone. Αυτή τη φορά όμως, ο δαιμόνιος καταστροφέας παρουσίασε το βίντεο σαν κανονικό, βήμα προς βήμα, και δυστυχώς όπως φαίνεται και από τα σχόλια κάποιοι προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC