timimas.gr – Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα

timimas.gr – Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα

«Σε ποιο κατάστημα κοστίζουν τα ψώνια του supermarket λιγότερο;

Μια νέα εξαιρετικά χρήσιμη & καινοτόμα υπηρεσία έκανε την εμφάνιση της στο Ελληνικό διαδίκτυο. Πρόκειται για το timimas.gr , ένα σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket.

Το timimas.gr καταγράφει τις τιμές των προϊόντων των supermarket καθώς επίσης και τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον.

Βασική του λειτουργία είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνοντας τα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

timimas1

Αρχική σελίδα www.timimas.gr

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την υπηρεσία συνέλαβαν την ιδέα μέσα από τις δικές τους ανάγκες. “Σαν καταναλωτές είχαμε παρατηρήσει ότι στοιχεία που δημοσιεύονταν σε διάφορα site στην Ελλάδα δεν ήταν πάντοτε έγκυρα. Διαβάζαμε για προσφορές σε καταστήματα supermarket, αλλά όταν τα επισκεπτόμασταν για να τις αγοράσουμε, είχε ήδη λήξει η περίοδος ισχύος τους. Η ταχύτητα της αλλαγής της αγοράς ήταν τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία ήταν παρωχημένη. Γι’ αυτό αναπτύξαμε ένα μοντέλο παρατήρησης που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων.” δήλωσε στο TechIT.gr η Σοφία Βλάχου, υπεύθυνη marketing & επικοινωνίας της υπηρεσίας.

Η ομάδα του timimas.gr επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα και μετά από φυσική απογραφή μεταφέρει τον παλμό της αγοράς μέσα από το site.

Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι επισκεφθεί την ιστοσελίδα, να φτιάξει το καλάθι του, να βρεί σε ποιο κατάστημα εξοικονομεί περισσότερα χρήματα και στη συνέχεια να στείλει με ένα “click”  τη λίστα στο κινητό του (μέσω email) ή να την εκτυπώσει και να πάει για τα ψώνια του.

Μέσα από το timimas.gr οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 40% της αξίας των αγορών τους, κάτι που επιβεβαιώνει και πρόσφατη μελέτη του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών).

Όσο αφορά τώρα το user experience, το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα εύχρηστο & ο καθένας (ακόμη και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς ιδιαίτερη εξοικοίωση με τη χρήση διαδικτύου) μπορεί άνετα να εντοπίσει τις καλύτερες τιμές. Άλλο ένα φοβερό function είναι, ότι εκτός από τις τρέχουσες τιμές σε κάθε προϊόν ο χρήστης έχει πρόσβαση και στο ιστορικό τιμής των τελευταίων εβδομάδων ώστε να είναι σίγουρος για τις επιλογές του.

timimas2

Παράδειγμα λίστας αγορών www.timimas.gr

Η ομάδα

H ομάδα στελεχώνεται από τους Θοδωρή και Μανώλη στην Απογραφή και Διαχείριση, τη Σοφία στη διεύθυνση Marketing και Επικοινωνίας, το Στάμο στη διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Πελατών και το Νικόλα και τον Αριστείδη στο Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, με νέους ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική υπηρεσία που σίγουρα θα προσφέρει έμμεσα έναν εύκολο τρόπο βελτίωσης της ποιότητας ζωής της κάθε οικογένειας, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

 Οδηγίες για τη χρήση της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο

Επισκεφθείτε το www.timimas.gr , φτιάξτε τη λίστα με τα ψώνια σας & εξοικονομήστε χρήματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC