Ξαναβγαίνει στην παραγωγή το Raspberry Pi

Ξαναβγαίνει στην παραγωγή το Raspberry Pi
 
Είναι αλήθεια ότι η παραγωγή του Raspberry Pi, του υπολογιστή των 19 ευρώ, συνοδεύτηκε από αρκετά προβλήματα. Καταρχάς η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε κυριολεκτικά αμέσως.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ζήτημα με τις υποδοχές Ethernet καθώς ένα από τα εργοστάσια παραγωγής χρησιμοποίησε λάθος εξαρτήματα που δεν λειτουργούσαν. Μετά έγινε γνωστό ότι ο υπολογιστής δεν είχε υποβληθεί στους ελέγχους που θα του επέτρεπαν να πάρει την πιστοποίηση CE αλλά και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από ΗΠΑ, Καναδά και Αυσταλία.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος Raspberry όλα τα πιο πάνω προβλήματα έχουν λυθεί. Αν και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος προκειμένου να ξεπεραστούν τα διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα, είναι θέμα χρόνου το πότε το Raspberry Pi θα είναι ξανά διαθέσιμο στους καταναλωτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC