Χάρτινο πληκτρολόγιο για συσκευές iPhone

Χάρτινο πληκτρολόγιο για συσκευές iPhone

Εφαρμογή επιτρέπει τη δημιουργία του αξεσουάρ μέσω… εκτυπωτή

Μπορεί η τρισδιάστατη εκτύπωση να είναι η επόμενη λέξη στην τεχνολογία, όμως η παραδοσιακή εκτύπωση μπορεί ακόμη και σήμερα να φανεί χρήσιμη. Μάλιστα, μια εφαρμογή την εκμεταλλεύεται με έναν ιδιαιτέρα πρότυπο τρόπο.

Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήση να εκτυπώσει το δικό του πληκτρολόγιο για συσκευή iPhone, δημιουργώντας στην πραγματικότητα μια χάρτινη επιφάνεια πληκτρολόγησης.

Το ιδιότυπο αυτό «πληκτρολόγιο» λειτουργεί με τη βοήθεια της μπροστινής κάμερας του smartphone η οποία «βλέπει» τα σημεία που ο χρήστης καλύπτει με τα δάκτυλά του.

Για την «κατασκευή» του, ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή Paper Keyboard και εκτυπώνει το ειδικά σχεδιασμένο «πληκτρολόγιο» σε ένα φύλλο χαρτί. Έπειτα τοποθετεί το κινητό στο προβλεπόμενο σημείο, αφού πρώτα έχει ενεργοποιήσει την

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC