Ξεκινά η αναβάθμιση συσκευών Sony σε ICS

Ξεκινά η αναβάθμιση συσκευών Sony σε ICS
 
Αφού ήδη προσέφερε το Ice Cream Sandwich στο Xperia P τον προηγούμενο μήνα, η Sony κυκλοφόρησε σήμερα την αναβάθμιση τριών ακόμα συσκευών της, των Xperia Go, Xperia Sola και Xperia U.

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα και να ολοκληρωθεί μέσα στις τις επόμενες εβδομάδες. Πέρα από την αναβάθμιση των συσκευών σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich, η Sony θα προσφέρει ακόμα νέα χαρακτηριστικά και εφαρμογές:

– Τρεις εφαρμογές για πολυμέσα, τις «WALKMAn», «Album» και «Movies».

– Βελτιωμένο standby mode που θα αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αναμονή έως τέσσερις ώρες.

– Οθόνη κλειδώματος με βελτιωμένη λειτουργικότητα

– Δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους των widget στην αρχική οθόνη

– Βελτιωμένο έλεγχο της κατανάλωσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

– Πλήκτρο πρόσφατων εφαρμογών για επισκόπηση των εφαρμογών σας

Για να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας με υπολογιστή. Όπως συμβαίνει πάντα θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας, ενώ η κυκλοφορία της αναβάθμισης ενδέχεται να καθυστερήσει κάποιες μέρες, καθώς εξαρτάται κυρίως από τους παρόχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC