Ξεκινά να εμφανίζει διαφημίσεις το μTorrent

Ξεκινά να εμφανίζει διαφημίσεις το μTorrent
 
Δεδομένου ότι πρόκειται για την δημοφιλέστερη ίσως εφαρμογή διαχείρισης torrent, θα ήταν περίεργο αν οι δημιουργοί του δεν στρέφονταν κάποια στιγμή στον τομέα των διαφημίσεων ως πηγή εσόδων.

Μέχρι τώρα το μTorrent εισέπραττε τον κύριο όγκο των εσόδων του από το toolbar που οι χρήστες προαιρετικά δέχονταν να εμφανίζεται όταν εγκαθιστούσαν το πρόγραμμα.

Από εδώ και πέρα όμως πάνω από τη λίστα των torrents που κάνουν download θα βλέπουν και διάφορα άλλα sponsored torrents. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείται γενικώς για την προβολή διαφημίσεων αλλά και για την ενημέρωση του χρήστη για την ύπαρξη νέων εκδόσεων του προγράμματος.

Μάλιστα οι χρήστες δεν θα μπορούν να αφαιρέσουν τα sponsored torrents αν και θα υπάρχει η δυνατότητα απομάκρυνσης κάποιων μεμονωμένων διαφημίσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται κάποιος θα βλέπει και διαφορετικό διαφημιστικό περιεχόμενο.

Γεγονός που σημαίνει ότι η IP του θα καταγράφεται από την υπηρεσία και ενδεχομένως να μπορεί να κρατηθεί και σε αρχείο η λίστα με τα αρχεία που κατεβάζει. Η ίδια η εταιρεία πάντως διαβεβαιώνει ότι θα σεβαστεί και θα προστατέψει πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επιθυμείτε να βλέπετε διαφημίσεις όταν κατεβάζετε αρχεία μπορείτε πάντοτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους βασικότερους ανταγωνιστές του μTorrent το Deluge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC