Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές προπαραγγελίες των Windows 8

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές προπαραγγελίες των Windows 8

H Microsoft ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες για τα Windows 8, η επίσημη κυκλοφορία των οποίων θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Οι προπαραγγελίες αφορούν στην “boxed” έκδοση του αναμενόμενου λειτουργικού, που περιέχει DVD.

 

 

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα Windows 8 σε DVD και να έχουν τη συσκευασία στη βιβλιοθήκη τους, μπορούν να βάλουν την παραγγελία τους στο Amazon, σε μια σειρά καταστημάτων των ΗΠΑ και βεβαίως στο Microsoft Store. Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 69,99 δολάρια.

 

Εκπρόσωπος της Microsoft, ανέφερε σχετικά με τη συσκευασία (η οποία διατίθεται σε διάφορα χρώματα) πως είναι εξολοκλήρου από χαρτί. Αυτό επέτρεψε να μειωθούν οι εκπομπές αερίων κατά 80%, να εξοικονομηθούν καύσιμα και να γίνει 41% ελαφρύτερη, σε σχέση με συμβατικές συσκευασίες.

 

Η έκδοση αναβάθμισης των Windows 8 κοστίζει 39,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμη έως τις 31 Ιανουαρίου 2013, ενώ όσοι έχουν αποκτήσει υπολογιστή με Windows 7 από τις 2 Ιουνίου, έχουν δικαίωμα αναβάθμισης στα 8 με 14,99 δολάρια, ή ευρώ στην περίπτωσή μας.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC