Ξεκίνησε η αποστολή παραγγελιών για Ligntning adaptors

Ξεκίνησε η αποστολή παραγγελιών για Ligntning adaptors
 
Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του iPhone 5, η Apple ξεκίνησε να στέλνει τις πρώτες παραγγελίες σε όσους είχαν προ-παραγγείλει προσαρμογείς για τον νέο connector.

Πρόκειται για μια μικρή συσκευή που ενώνει τον νέο Ligntning connector με τον παλιό 30-pin connector, επιτρέποντας έτσι στους κατόχους iPhone 5 να χρησιμοποιήσουν τα παλιά αξεσουάρ και περιφερειακά τους με την νέα συσκευή. Την αποκάλυψη έκανε ένας Αυστραλός χρήστης του MacRumors, ο οποίος έλαβε ηλεκτρονική ειδοποίηση αποστολής της παραγγελίας του από την Apple. Η ειδοποίηση μάλιστα αναφέρει ως ημερομηνία παράδοσης την 9η Οκτωβρίου.

Προτού κυκλοφορήσει το iPhone 5 φαινόταν πως η Apple θα προσέφερε τον προσαρμογέα δωρεάν με κάθε νέα συσκευή. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του όμως μέσω της ιστοσελίδας της η εταιρεία ενημέρωσε τους καταναλωτές της πως ο προσαρμογέας θα είναι διαθέσιμος μέσα στον Οκτώβριο, με την τιμή του να κυμαίνεται από 29 ευρώ για σκέτο το βύσμα έως 39 δολάρια για την έκδοση με καλώδιο.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν δίνει ακόμα κάποιο συγκεκριμένο χρόνο αποστολής για νέες παραγγελίες, πράγμα που σημαίνει πως η εταιρεία θα αποστείλει πρώτα τον μετατροπέα σε όσους είχαν κάνει προ-παραγγελία και μετά θα αρχίσει να δέχεται νέες παραγγελίες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_944.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC