Ξεκίνησε η διάθεση του Galaxy S III

Ξεκίνησε η διάθεση του Galaxy S III
 
Για τους περισσότερους Ευρωπαίους η ημερομηνία κατά την οποία θα πάρουν στα χέρια της το νέο Galaxy είναι η 29η Μαΐου ενώ στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο.

Οι κάτοικοι του Ντουμπάι αντιθέτως, δεν έχουν τέτοια προβλήματα καθώς γι’ αυτούς το Samsung Galaxy SIII είναι ήδη διαθέσιμο.

Όπως έγινε γνωστό κάποια από τα καταστήματα του εμιράτου έχουν ξεκινήσει την πώληση της συσκευής και μάλιστα σε κόστος το οποίο δεν είναι καθόλου απαγορευτικό: περίπου 520 ευρώ!

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι στην Ελλάδα ο προκάτοχος του, το Galaxy S II δηλαδή κοστίζει περίπου 400 ευρώ, τότε δεν είναι καθόλου άσχημη η τιμή του!

Βέβαια κανείς δεν ελπίζει ότι είτε στην Ευρώπη είτε στα ελληνικά καταστήματα θα κοστίζει μόνο τόσο. Από την άλλη αν πρέπει να ζηλέψουμε για κάτι τους κατοίκους του Ντουμπάι, δεν θα ξεκινούσαμε από το πόσο φθηνά αγοράζουν τα κινητά τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC