Ξεκίνησε η πώληση του Kindle Touch στην Ευρώπη

Ξεκίνησε η πώληση του Kindle Touch στην Ευρώπη
 

H Amazon ξεκίνησε τη διάθεση του καινούργιου Kindle Touch στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω των αντίστοιχων ιστοσελίδων της Amazon, στην τιμή των 129 ευρώ για τη WiFi έκδοση και 189 ευρώ για την έκδοση με 3G. Οι πρώτες συσκευές θα αρχίσουν να παραδίδονται στην Ευρώπη στις 27 Απριλίου (για παραγγελίες από το Διαδίκτυο), ενώ το κοινό θα μπορεί να τις προμηθευτεί και σε ειδικά επιλεγμένα καταστήματα.

Το Kindle Touch, ελαφρώς βαρύτερο κατά 220 γραμμάρια από την προηγούμενη εκδοχή της συσκευής, διαθέτει ασπρόμαυρη οθόνη e-ink με τις ίδιες διαστάσεις και τεχνολογικές λειτουργίες με το βασικό μοντέλο του Kindle, που πωλείται στην τιμή των 99 ευρώ (έκανε 79 ευρώ την πρώτη εβδομάδα παρουσίασης της νέας συσκευής στη Γαλλία, για προωθητικούς λόγους).

Όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης της έγχρωμης ταμπλέτας Kindle Fire στην Ευρώπη, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC