Ξεκινούν οι αναβαθμίσεις συσκευών LG στην Κορέα

Ξεκινούν οι αναβαθμίσεις συσκευών LG στην Κορέα
 
Λίστα με τις Android συσκευές που θα αναβαθμιστούν στο Jelly Bean καθώς και το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων αυτών, ανακοίνωσε η LG μέσω της ιστοσελίδας της.

Ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα, η πρώτη συσκευή που θα αναβαθμιστεί είναι το LG Optimus LTE.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα αναβαθμιστεί το LG Optimus G, το οποίο δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ τρεις ακόμα συσκευές, οι LG Optimus VU και LG Optimus VU II θα αναβαθμιστούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Πέρα από τα νέα χαρακτηριστικά του Android 4.1 Jelly Bean, η LG θα αναβαθμίσει το γραφικό περιβάλλον των συσκευών, προσφέροντας το ίδιο UI που διαθέτει το Optimus G.

Ταυτόχρονα, αναμένεται η βελτίωση της απόκρισης της οθόνης αφής τους αλλά και η αναβάθμιση των ενσωματωμένων εφαρμογών της LG.

Αν και η ανακοίνωση αφορά μόνο στην αγορά της Κορέας, όσον αφορά τουλάχιστον τις ημερομηνίες των αναβαθμίσεων, η LG μας δείχνει πως σκοπεύει να αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση του Android τουλάχιστον αυτές τις τέσσερις συσκευές.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η εταιρεία δεν σκοπεύει να αναβαθμίσει τα υπόλοιπα κινητά της. Όπως συμβαίνει συνήθως, τον τελευταίο λόγο για την κυκλοφορία μιας αναβάθμισης τον έχουν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας.

Δεν αποκλείεται οι κορεάτικοι πάροχοι να αρνήθηκαν να προσφέρουν την αναβάθμιση σε παλαιότερα κινητά και να δούμε σύντομα νέα ανακοίνωση που θα αναφέρεται σε συσκευές της LG που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή και την αμερικάνικη αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC