Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια το Facebook

Ξεπέρασε τα 100 δισ. δολάρια το Facebook
 

Δεδομένου ότι τα έσοδα και τα κέρδη του δεν δικαιολογούσαν τόση αισιοδοξία, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν εκφράσει τη δυσπιστία τους για το αν η είσοδος του Facebook στο χρηματιστήριο θα ανέβαζε την κεφαλαιοποίηση του στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλα αυτά το κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όχι απλώς πέτυχε τον στόχο των 100 δισεκατομμυρίων αλλά κατάφερε να πάει ακόμη πιο ψηλά: στα 104.2 δισεκατομμύρια!

Βέβαια όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες, η τιμή της μετοχής παρουσίασε αυξομειώσεις. Παρόλα αυτά η είσοδος του Facebook στο χρηματιστήριο εξασφάλισε στον ιδρυτή του αρκετά χρήματα ώστε να θεωρείται πλέον ο 29ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Επιπλέον όμως η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει πια αρκετά χρήματα για να διαθέσει στη μάχη που διεξάγει εναντίον της Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC