Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες το Viber

Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες το Viber
 
Η Viber Media, η οποία μέσω του προγράμματος Viber προσφέρει δωρεάν κλήσεις και μηνύματα μεταξύ κινητών συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα πως ο αριθμός συνδρομητών της ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, μάλιστα, οι χρήστες του Viber συνολικά μιλούν 2 δισεκατομμύρια λεπτά και στέλνουν 6 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μήνα, ενώ πραγματοποιούν κατά μέσο όρο 10 εκατομμύρια κλήσεις κάθε ημέρα.

Ταυτόχρονα η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Viber για συσκευές Nokia S40/Symbian, Bada OS και Windows Phone, αν και στα Windows Phone η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις συσκευές Nokia Lumia.

Με το «άνοιγμα» της υπηρεσίας σε τρεις νέες πλατφόρμες, ο αριθμός των χρηστών αναμένεται να εκτοξευθεί κατακόρυφα, ιδίως αν αναλογιστούμε πως η πλατφόρμα της Nokia S40 χρησιμοποιείται ακόμα σε περίπου 1.5 δισεκατομμύρια συσκευές.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_931.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC