Έδειξε τη γυναίκα του ολόγυμνη στο PlayStation 4!

Έδειξε τη γυναίκα του ολόγυμνη στο PlayStation 4!

Έντονες επικρίσεις δέχεται ένας άνδρας που χρησιμοποίησε τα live video της νέας κονσόλας της Sony PlayStation 4 για να προβάλει στους άλλους χρήστες εικόνες της γυμνής συζύγου του που είχε σχεδόν λιποθυμήσει από το ποτό στο σαλόνι του ζευγαριού!

Ο άνδρας φαίνεται να δείχνει το στήθος της γυναίκας του ενώ εκείνη κείτεται, προφανώς κοιμισμένη, στον καναπέ τους.
Λίγο αργότερα φαίνεται ολόγυμνη, αφού ο άνδρας της τής έχει βγάλει όλα τα ρούχα!

Το PlayStation 4, εξηγεί η Daily Mail, διαθέτει το λεγόμενο «Playroom» που επιτρέπει στους χρήστες να «μεταδίδουν» live βίντεο μέσω της υπηρεσίας Twitch TV.

Αρκετοί χρήστες έχουν δείξει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες μέσω της υπηρεσίας αυτής αλλά ο χρήστης Darckobra είναι αυτός που εξέθεσε τον εαυτό του και τη γυναίκα του καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο σπίτι τους.

Η γυναίκα φαίνεται τελικά να αποκοιμιέται και τότε ο άνδρας της ανοίγει το φόρεμα δείχνοντας το στήθος της.
Δεκαπέντε λεπτά μετά η οθόνη μαυρίζει και όταν ξαναφωτίζεται η γυναίκα φαίνεται να κοιμάται, αυτή τη φορά ολόγυμνη!

Η υπηρεσία Twitch TV απέκλεισε άμεσα τον Darckobra και έστειλε στους χρήστες ένα μήνυμα για τους όρους χρήσης, υπενθυμίζοντας πως το Playroom αφορά αποκλειστικά δραστηριότητες που συνδέονται με τα παιχνίδια της κονσόλας.
Ιστοσελίδα τεχνολογίας εκτιμά πως το περιστατικό αυτό μπορεί να οδηγήσει τη Sony σε αλλαγές της λειτουργίας του Playroom.

Δείτε τις φωτογραφίες…

mawoman4 mawoman2 mawoman3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC