Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε αλλαγές στο Χ – Ποιους αφορούν

Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε αλλαγές στο Χ – Ποιους αφορούν

Αλλαγές στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) που αφορούν λογαριασμούς με χιλιάδες followers ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Έλον Μασκ.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του όσοι λογαριασμοί έχουν περισσότερουα από 2.500 επιβεβαιωμένους followers θα μπορέσουν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο πακέτο Premium που κοστίζει 8 δολάρια τον μήνα.

Το πακέτο αυτό επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργάζεται και να γράψει μεγαλύτερες αναρτήσεις καθώς και περιορισμό στον αριθμό των διαφημίσεων που βλέπει στο feed του ενώ παράλληλα προσθέτει ένα μπλε σημάδι δίπλα στο όνομά του.

Αλλαγές ανακοίνωσε ο Μασκ και σε όσους έχουν 5.000 ή περισσότερους πιστοποιημένους followers οι οποίοι θα πάρουν δωρεάν το πακέτο Premium+, αξίας 16 δολαρίων τον μήνα, που δίνει πρόσβαση στο Grok το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του «να απαντήσει σχεδόν στα πάντα».

Η κίνηση αυτή, όπως σημειώνει το Sky News, έρχεται μετά την διάψευση των πληροφοριών ότι ο αριθμός όσων συνδέονται στο Χ έχει μειωθεί από τότε που ο Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εταιρεία Sensor Tower, ο αριθμός των καθημερινών χρηστών του Χ μειώθηκε κατά 174 εκατομμύρια τον Φεβρουαρίο, πτώση 15% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC