Προσεχώς νέο λευκό Xbox Series X χωρίς disk drive

Προσεχώς νέο λευκό Xbox Series X χωρίς disk drive

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για μια λευκή ψηφιακή έκδοση του Series X. Πρόσφατα, το Exputer επίσης αναφέρθηκε ότι η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μια λευκή, ψηφιακή έκδοση Xbox Series X κάπου ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2024, με μια λιανική τιμή που θα ήταν $50 έως $100 χαμηλότερη από το τρέχον Xbox Series X.

Πέρυσι, υπήρχαν φήμες για μια ψηφιακή έκδοση Series X με νέο κυλινδρικό σχεδιασμό, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2024 με μια τιμή περίπου $500. Αυτή η κονσόλα, με την κωδική ονομασία Brooklin, αναμενόταν να διαθέτει Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, μπροστινή θύρα USB-C και έναν εντελώς νέο southbridge. Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα για μια μείωση κατά περίπου 15% στην κατανάλωση ενέργειας, ένα νέο low-power standby mode και αυξημένη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού.

Πολλές από τις φήμες γύρω από το Brooklin απορρίφθηκαν αποτελεσματικά από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, λίγο μετά τη διαρροή. Ο ίδιος υποδήλωσε ότι αυτές οι φήμες βασίστηκαν σε πρώιμο σχεδιασμό και δεν ήταν πλέον ακριβείς. “Είναι δύσκολο να βλέπουμε το έργο της ομάδας μας να μοιράζεται με αυτόν τον τρόπο επειδή τόσα πολλά έχουν αλλάξει. Θα μοιραστούμε τα πραγματικά σχέδια όταν είμαστε έτοιμοι”, συμπλήρωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC