Ανεστάλη λόγω επεισοδίων η πώληση του iPhone 4S στην Κίνα

Ανεστάλη λόγω επεισοδίων η πώληση του iPhone 4S στην Κίνα

Στην αναστολή των πωλήσεων του iPhone 4S από τα καταστήματά της στην Κίνα προχώρησε η Apple, ύστερα από συμπλοκές …

που σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων που συγκεντρώθηκαν για να αγοράσουν το τηλέφωνο, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα διάθεσής του στη χώρα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της. «Η ζήτηση ήταν απίστευτη και τα αποθέματα των καταστημάτων μας στην Κίνα έχουν εξαντληθεί», σημειώνει η εταιρεία.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανοίξουμε το κατάστημά μας στο Σανλιτούν εξαιτίας του μεγάλου πλήθους», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι το iPhone εξακολουθεί να διατίθεται online και από την εταιρεία China Unicom, εταίρο της Apple στην Κίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC