Δωρεάν εργαλείο μεταφοράς εγγράφων από το PC στο Kindle από την Amazon

Δωρεάν εργαλείο μεταφοράς εγγράφων από το PC στο Kindle από την Amazon

 

Η Amazon κυκλοφόρησε σήμερα ένα δωρεάν εργαλείο αποστολής εγγράφων στο Kindle, απευθείας από τον Windows Explorer του υπολογιστή ή από … την επιλογή εκτύπωσης από οποιαδήποτε εφαρμογή. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποιος επίσημος τρόπος που να υλοποιεί τη λειτουργία αυτή, και οι κάτοχοι Kindle συσκευών έπρεπε να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές τρίτων (Instapaper) για να στείλουν έγγραφα από τον υπολογιστή στη συσκευή τους, ή να τα στείλουν με email στον εαυτό τους.

Έχοντας εγκατεστημένο το νέο εργαλείο της Amazon, μέσω του Windows Explorer μπορεί κανείς να στείλει ένα έγγραφο στο Kindle του κάνοντας δεξί κλικ σε αυτό, και στη συνέχεια επιλέγοντας την αποστολή στο Kindle. Εάν το έγγραφό που πρόκειται να αποσταλλεί βρίσκεται σε κάποια εφαρμογή ή είναι άρθρο στον φυλλομετρητή, μπορεί κανείς να κάνει εκτύπωση επιλέγοντας ως συσκευή εκτυπωτή το Kindle.

Επιτρέπεται η αποστολή αρχείων του Word, αρχείων κειμένου, φωτογραφίες, PDF και άλλοι τύποι συμπεριλαμβανομένου του ebook πρωτύπου Mobi. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αρχειοθετούν τα έγγραφα αυτά στη βιβλιοθήκη του Kindle απ’ όπου μπορούν να τα ξανα κατεβάσουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Η εφαρμογή κυκλοφορεί ήδη για τα Windows συστήματα, ενώ αναμένεται σύντομα και η έκδοση για υπολογιστές Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC