Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι της τεχνολογίας

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι της τεχνολογίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes έκανε τη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.

Στην … πρώτη θέση σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται ο Barack Obama, ενώ τέσσερις θέσεις πιο κάτω βρίσκεται ο πιο ισχυρός στο χώρο της τεχνολογίας: ο Bill Gates.

Ενώ και στην ένατη θέση συναντάμε κι άλλον εκπρόσωπο της τεχνολογίας, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg ο οποίος εκτός των άλλων είναι και ο μικρότερος σε ηλικία της λίστας (στους δέκα πρώτους τουλάχιστον).

 

Οι ιδρυτές της Google έπεσαν από τη θέση 22 που βρισκόντουσαν το 2010, στη θέση 30 ενώ δέκα θέσεις πιο κάτω βρίσκεται το αφεντικό της Amazon, Jeff Bezos.

Τέλος στη θέση 58 βρίσκουμε τον Tim Cook, τον νέο CEO της Apple ο οποίος βρίσκεται 40 θέσεις κάτω από τον Steve Jobs που το 2010 βρισκόταν στη 17η θέση.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC