Δύο οθόνες σε έναν υπολογιστή: Μάθε πώς γίνεται

Δύο οθόνες σε έναν υπολογιστή: Μάθε πώς γίνεται

Μερικές φορές, μια οθόνη υπολογιστή δεν είναι αρκετή -και τα καλά νέα είναι ότι είναι απλό να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη στο PC σας ή στο laptop σας.

Πού όμως θα μπορούσε να χρησιμεύσει μία δεύτερη οθόνη; Σίγουρα δεν είναι μία πρόταση που αφορά τόσο τον μέσο χρήστη του υπολογιστή αλλά απευθύνετε σε πιο ψαγμένους χρήστες που απαιτούν από τον υπολογιστή τους το κάτι παραπάνω. Η’ ακόμα για τους φανατικούς gamers, που θέλουν να ξεδιπλώσουν το παιχνίδι στρατηγικής τους σε δύο οθόνες.

Ενας ακόμα καλός λόγος για τη χρήση δύο οθονών είναι η παρακολούθηση τηλεόρασης ενώ ταυτόχρονα εργάζεστε.

Όποιος και αν είναι ο λόγος η χρήση μιας εγκατάστασης διπλής οθόνης αυξάνει το μέγεθος της επιφάνειας εργασίας σας, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για να βλέπετε την εργασία σας, βελτιώνοντας τις επιλογές.

Ετσι λοιπόν, είναι καλύτερο να επιλέξετε δύο οθόνες που έχουν το ίδιο μέγεθος – αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις οθόνες δίπλα – δίπλα σαν να ήταν μία μεγάλη οθόνη ώστε να διευκολύνει τη μετακίνηση του ποντικιού και των εγγράφων σας και στις δύο.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κυρτή ή επίπεδη οθόνη: μια κυρτή οθόνη, επιτρέπει ένα πιο καθηλωτικό αποτέλεσμα για παιχνίδια ή προβολή περιεχομένου – μια επίπεδη οθόνη, είναι ιδανική για την εκτέλεση των εργασιών τους.

Οι χρήστες φορητών υπολογιστών μπορούν είτε να προσθέσουν μια δεύτερη οθόνη, χρησιμοποιώντας την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας ως μία, είτε να χρησιμοποιήσουν τον φορητό υπολογιστή για να τροφοδοτήσουν δύο πρόσθετες οθόνες.

Συμβουλή: Χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι για τη ρύθμιση διπλής οθόνης, θα γλιτώσετε με τα καλώδια που γεμίζουν το χώρο σας.

Βήμα βήμα η διαδικασία

Ας δούμε πως θα το επιτύχετε: Για να αναγνωρίζει ο υπολογιστής σας πολλές οθόνες, βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα στις νέες οθόνες και, στη συνέχεια, πατήστε Windows πλήκτρο λογότυπου + P για να επιλέξετε μια επιλογή οθόνης.

Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Ρυθμίσεις οθόνης.

Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται ο σωστός αριθμός οθονών.

Αν δεν εμφανίζονται όλες οι οθόνες σας, βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά τοποθετημένα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ανίχνευση.

Αν χρησιμοποιείτε ασύρματη οθόνη, μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε Σύνδεση σε ασύρματη οθόνη.

Αν εμφανίζονται όλες οι συνδεδεμένες οθόνες, συνεχίστε με αυτά τα βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Δύο οθόνες μπορεί να εμφανίζονται ως μία, με την ένδειξη 1|2 στο κέντρο, που υποδεικνύει την ίδια εμφάνιση διπλότυπη στις δύο οθόνες. Για να αλλάξετε μια εμφάνιση εκτεταμένης επιφάνειας εργασίας, συνεχίστε με αυτά τα βήματα.

Κάντε κύλιση κάτω στην επιλογή Πολλές οθόνες, αν χρειαστεί, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια οθόνη.

Προσαρμόστε την ανάλυση και τον προσανατολισμό της οθόνης, όπως απαιτείται.

Στην περίπτωση εκτεταμένης επιφάνειας εργασίας μόνο, τοποθετήστε τις εικόνες των οθονών ανάλογα με τη φυσική θέση των οθονών. Για να αναγνωρίσετε τις οθόνες, κάντε κλικ στην επιλογή Αναγνώριση. Εμφανίζονται αριθμοί στις οθόνες που βοηθούν με τη διάταξή τους.

Κάντε κλικ στην επιλογή Διατήρηση αλλαγών, αν χρειαστεί, για να αποθηκεύσετε τις νέες ρυθμίσεις οθόνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC