«Επεσε» το Instagram: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες

«Επεσε» το Instagram: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram το πρωί της Παρασκευής (9/6), καθώς εδώ και λίγη ώρα, φαίνεται να βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Ειδικότερα, οι χρήστες δεν μπορούν να ανανεώσουν την ροή της εφαρμογής (feed), καθώς βγάζει αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ώρες πριν, ενώ κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να δουν τα stories από άλλους χρήστες, καθώς είτε δεν φορτώνουν, είτε βγάζουν μια μαύρη εικόνα.

Επίσης, κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν από τον υπολογιστή στο Instagram, καθώς τους βγάζει «κάτι πήγε στραβά» (something went wrong), αλλά και από την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο ή το tablet.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα downdetector.com, οι αναφορές για προβλήματα στη χρήση της εφαρμογής Instagram ξεκίνησαν από τις 06:38 το πρωί της Παρασκευής και ξεπέρασαν τις 3.000.

Ο αριθμός των αναφορών για πρόβλημα στο Instagram, ξεπέρασε τις 3.000 / downdetector

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC