Η τεχνητή νοημοσύνη απάντησε με video που τρομάζει στο πως μπορεί να μοιάζει η κόλαση

Η τεχνητή νοημοσύνη απάντησε με video που τρομάζει στο πως μπορεί να μοιάζει η κόλαση

Ένα video που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζει το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η κόλαση και όπως είναι πολύ λογικό προκάλεσε αναστάτωση σε όσους το παρακολούθησαν.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλούς, είτε βοηθά τους ανθρώπους στο να συντάξουν σωστά ένα κείμενο, είτε να απαντήσουν σε ένα email ή ακόμα και στον προγραμματισμό μιας διαδρομής για διακοπές.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν ότι θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να αναπτυχθεί πιο γρήγορα από ό,τι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Το video, που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό του X, Historic Vids, δείχνει πολλά χέρια σε έναν στενό σκοτεινό χώρο, που φτάνουν ψηλά για να αγγίξουν ένα σώμα που γλιστράει ανάμεσά τους. Στη συνέχεια γίνεται πιο περίεργο. Δείχνει ένα πρόσωπο που ουρλιάζει και ένα άλλο που είναι πολύ παραμορφωμένο και καλύπτεται όλο και περισσότερο από τα χέρια.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC