Μειωμένα πάγια σε ανέργους και συνταξιούχους από την Cosmote

Μειωμένα πάγια σε ανέργους και συνταξιούχους από την Cosmote
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Cosmote παρέχει σε ανέργους και συνταξιούχους έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων …
συμβολαίων, για έναν ολόκληρο χρόνο. 

Η οικονομική προσφορά για ανέργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και συνταξιούχους άνω των 65 ετών εντάσσεται και στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή ειδικών τιμών στους κατόχους κάρτας ανεργίας.

Οι νέοι ή και οι υφιστάμενοι συνδρομητές συμβολαίου Cosmote που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να επωφεληθούν από την προσφορά, θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ για τους ανέργους και βεβαίωση συνταξιοδοτικού φορέα ή έντυπο συνταξιοδοσίας για τους συνταξιούχους) από τις 16 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 σε ένα από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, Oteshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν εναλλακτικά να καλούν την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13838.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC