Μια πρώτη ματιά στα Windows 8.1

Μια πρώτη ματιά στα Windows 8.1

windows 8

Οι προετοιμασίες για τα Windows 8.1 (γνωστά και ως Windows Blue) φαίνεται πως είναι έντονες, μιας και σκοπός της Microsoft είναι να προσφέρει μια εξαιρετικά βελτιωμένη εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές. Μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις όπως όλα δείχνουν είναι η επαναφορά του start button, το οποίο απουσίαζε από τα Windows 8, μαζί φυσικά με πολλές άλλες αλλαγές.

Όπως αναφέρει η εταιρεία αλλά και πολλές πηγές, τα Windows 8.1 δεν θα είναι απλά μια αναβάθμιση. Πολλά θα αλλάξουν στο γνωστό λειτουργικό μετά το νέο update, κάτι που μπορεί άλλωστε να γίνει ορατό μέσα από τις εκάστοτε παρουσιάσεις της εταιρίας, όταν ολοκληρώνει κάτι σημαντικό πάνω σε αυτά. Μια από αυτές τις παρουσιάσεις είναι και το ακόλουθο βίντεο, το οποίο ονομάζεται «Πρώτη Ματιά». Μπορεί να μην βλέπουμε κάποια τεράστια αλλαγή, προβάλλεται όμως για πρώτη φορά το λειτουργικό «εν δράσει», κάτι που μέσα από εικόνες δεν μπορούσαμε να δούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC