1 στους 2 Αμερικανούς χρησιμοποιεί smartphone

1 στους 2 Αμερικανούς χρησιμοποιεί smartphone
Το 56% των Αμερικανών πολιτών διαθέτουν «έξυπνη» συσκευή κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Pew Research Center.

Στη μελέτη συμμετείχαν 2.250 ενήλικες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, περίπου από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί συμβατική συσκευή κινητής τηλεφωνίας ενώ λιγότερο από 10% των Αμερικανών δήλωσαν ότι δεν διαθέτουν κινητό.

Όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα της μελέτης, οι άνθρωποι ηλικίας από 18 έως 49 ετών είναι οι πιθανότεροι χρήστες «έξυπνων» συσκευών.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την ανάλυση της έρευνας είναι το γεγονός ότι ανεξαρτήτως οικονομικής άνεσης η σχετικά ακριβή τιμή πώλησης των «έξυπνων» συσκευών δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το κοινό.

Αντίθετα, πιο ηλικιωμένοι άνθρωποι, σύμφωνα με την Pew Research Center, θεωρούν ως «είδος πολυτελείας» το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο και δεν επιθυμούν συνήθως να δαπανήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να το αποκτήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC