Οι λόγοι που δέχθηκε επίθεση η Sony!

Οι λόγοι που δέχθηκε επίθεση η Sony!

Σε ομιλία του στους επενδυτές ο υπεύθυνος της Sony αναφέρθηκες στους λόγους που δέχθηκε επίθεση η Sony και το PSN.Ο CEO της Sony, Howard Stringer σε ομιλία του στους επενδυτές της εταιρίες, αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η εταιρεία και το δίκτυό της (PSN) δέχθηκαν επίθεση από χάκερ.

Σύμφωνα με τον Stringer όλα ξεκίνησαν όταν η Sony αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του χάκερ Geohot επειδή είχε καταφέρει να «σπάσει» το PS3.

Έτσι λοιπόν ο CEO της Sony υποστηρίζει οτι η εταιρία στοχοποιήθηκε επειδή ήθελε να προστατέψει την πνευματική της ιδιοκτησία και όλη την περίοδο που η Sony βρισκόταν στα δικαστήρια με τον Geohot, η ομάδα χάκερ Anonymous της κήρυξαν πόλεμο, ο οποίος συνεχίστηκε παρά το τέλος της διαμάχης της με τον Hotz.

Τέλος πολλοί μέτοχοι, είναι αυτοί που πιστεύουν οτι ο Stringer θα πρέπει να κάνει στην άκρη και να δώσει τη θέση του σε νέο αίμα έτσι ώστε να μπορέσει η εταιρία να κάνει μία νέα αρχή μετά την μεγαλύτερη επίθεση που δέχτηκε στην ιστορία της.

Από την πλευρά του πάντως ο CEO της Sony υποστήριξε πως όλες οι εταιρίες έχουν πρόβλημα με τις κυβερνοεπιθέσεις τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο η Sony.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC