Παρουσιάστηκε το Boeing 777x που έχει αναδιπλώμενα φτερά και αυτονομία καυσίμων! (video)

Παρουσιάστηκε το Boeing 777x που έχει αναδιπλώμενα φτερά και αυτονομία καυσίμων! (video)

Θα παρέχει το οικονομικότερο κόστος ταξιδιού ανά επιβάτη σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα αεροσκάφη.

Η Boeing παρουσίασε τη νέα σειρά αεροπλάνων 777x στην διεθνή έκθεση αεροπλάνων του Dubai που έλαβε χώρα το 2013.

Το νέο αεροσκάφος θα διπλώνει τα φτερά του ώστε να μπορεί πιο εύκολα να χωρέσει σε αεροδρόμια με μεγάλη κίνηση.Σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της Boeing το εν λόγω σκάφος θα είναι ταυτόχρονα το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο και θα έχει την πιο αποτελεσματική διπλή μηχανή.

Τα φτερά βασίζονται στη σειρά 787Dreamliner και όταν ξεδιπλώνονται θα φτάνουν τα 71 μέτρα μήκος.Η μηχανή GE9X,που φτιάχτηκε με βάση το σύστημα GE Aviation θα συνεισφέρει στη γενικότερη εξοικονόμηση καυσίμων.Συνολικά θα καταναλώνει 12% λιγότερα καύσιμα από τα συνηθισμένα αεροπλάνα.

Θα βγουν δύο εκδοχές του 777x:τo 777-9x που θα κάλύπτει 8,200 ναυτικά μίλια με το χαμηλότερο κόστος ανά επιβάτη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο επιβατικό αεροπλάνο και το 777-8x που θα καλύπτει αποστάσεις άνω των 9,300 ναυτικών μιλίων.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2017 και τα πρώτα αεροπλάνα 777x θα παραδωθούν το 2020.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC