Σημαντική διαρροή για το Xiaomi Mix Flip αποκαλύπτει οθόνη, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά

Σημαντική διαρροή για το Xiaomi Mix Flip αποκαλύπτει οθόνη, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά

Η Xiaomi ετοιμάζει το Xiaomi Mix Flip για αποκάλυψη στο κοινό και τα media και κάποια διαρροή μαρτύρησε ήδη διάφορα σημαντικά χαρακτηριστικά του. Μέσω ενός μεγάλου leak αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την κάμερα, την οθόνη και άλλα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το GSMChina, η κωδική ονομασία της συσκευής είναι “ruyi” και θα «φοράει» έναν Snapdragon 8 Gen 3.

Βάσει των πληροφοριών που έφτασαν στα χέρια της, η ιστοσελίδα έφτιαξε και ένα render για το πως θα είναι η συσκευής όταν κυκλοφορήσει, έτσι ώστε να έχουμε μια ιδέα. Το Android Headlines έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους αισθητήρες των καμερών του τηλεφώνου, οι οποίοι αναφέρονταν και στον πηγαίο κώδικα του HyperOS. To Xiaomi Mix Flip θα έχει έναν Light Hunter 800 sensor που θα βασίζεται στον OmniVision OV50E και θα προσφέρει 50MP με μέγεθος 1/1.55’’.

Θα υπάρχει ακόμη ένας ακόμη αισθητήρας OmniVision OV60A με 60MP ανάλυση και 1/2.8’’ και η κάμερα θα προσφέρει οπτικό zoom 2x. Τέλος, θα υπάρχει και μια 32MP κάμερα OV32B που θα χρησιμοποιηθεί στο μπροστινό τμήμα. Το Xiaomi Mix Flip θα έχει ανάλυση οθόνης 1,5K και η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2024. Οπότε, σύντομα ίσως και να έχουμε νεότερα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC