Στα χέρια hackers η πιστωτική κάρτα του Προέδρου του Paypal!

Στα χέρια hackers η πιστωτική κάρτα του Προέδρου του Paypal!

Ο πρόεδρος της πιο γνωστής πλατφόρμας online συναλλαγών έπεσε θύμα επίδοξων απατεώνων κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο εξωτερικό.

Θύμα hackers έπεσε ο πρόεδρος της PayPal, Ντέιβιντ Μάρκους, καθώς κάποιοι κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο της πιστωτικής του κάρτας.

Ο ηγέτης της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας online πληρωμών στον κόσμο αποκάλυψε μέσα από το Twitter ότι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μεγάλη Βρετανία κάποιος υπέκλεψε τα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής του κάρτας και πραγματοποίησε «πληθώρα συναλλαγών μέσα από το λογαριασμό» του.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο σύμφωνα με τον Μάρκους είναι να αντέγραψαν τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας από τη μαγνητική της ταινία, παρότι είναι εφοδιασμένη με το τσιπ EMV που καθιστά τη χρήση των καρτών στην Ευρώπη πιο ασφαλή από ότι στις ΗΠΑ.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC