Στα 7 δισ. δολάρια (!) αποτιμάται το Twitter

Στα 7 δισ. δολάρια (!) αποτιμάται το Twitter

Περίπου στα 7 δισ. δολάρια αποτιμάται το Twitter, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

 

Κατά το … δημοσίευμα του Bloomberg, το site που επιτρέπει στους χρήστες του να δημοσιεύουν μηνύματα έως 140 χαρακτήρων πληκτρολογίου, είναι σε συζητήσεις με επενδυτές για συγκέντρωση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή του πρακτορείου αποτελεί «πρόσωπο που γνωρίζει καλά το θέμα» και που δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, καθώς οι συνομιλίες είναι ακόμη μυστικές.

Η αξία του Twitter έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τον Δεκέμβριο, όταν δέχθηκε επένδυση 200 εκατ. δολαρίων από την Kleiner Perkins Caufield & Byers, η οποία είχε τότε αποτιμήσει την εταιρία στα 3,7 δισ. δολαρίων. Το Twitter εξακολουθεί να συγκεντρώνει ιδιωτικά κεφάλαια, αντί να ακολουθεί το παράδειγμα άλλων social networks που εξετάζουν τη δημόσια εγγραφή στο Χρηματιστήριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC