Τέρμα η υπέρβαση του χρόνου, στις Mobile Broadband υπηρεσίες!

Τέρμα η υπέρβαση του χρόνου, στις Mobile Broadband υπηρεσίες!

Νέα προγράμματα συμβολαίου για πρόσβαση στο Internet από φορητό υπολογιστή χωρίς εκπλήξεις στον λογαριασμό, προσφέρει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η … WIND.

Τα νέα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control απευθύνονται σε όσους χρειάζονται Internet μέσω Laptop, Netbook και Tablet PC. Χάρη στα εργαλεία ελέγχου του κόστους που διαθέτουν, οι συνδρομητές δε χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τυχόν υπέρβαση της ενσωματωμένης δωρεάν χρήσης και του μηνιαίου τους παγίου.

Οι κάτοχοι των νέων προγραμμάτων WIND Mobile Broadband Control απολαμβάνουν έλεγχο, προστασία και επιλογή χωρίς απρόβλεπτες επιπρόσθετες χρεώσεις.

Έτσι με τα νέα προγράμματα ο συνδρομητής μπορεί να μαθαίνει ανά πάσα στιγμή, το υπόλοιπο της χρήσης του με την αποστολή δωρεάν SMS από τον υπολογιστή του, ενώ ενημερώνεται αυτόματα με SMS όταν πλησιάζει στη λήξη της ενσωματωμένης χρήσης του.

Αν ο συνδρομητής δεν ενεργοποιήσει κάποιο από τα διαθέσιμα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης όταν καταναλώσει την ενσωματωμένη χρήση, η υπηρεσία του διακόπτεται μέχρι την επόμενη ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού του και δεν χρεώνεται επιπλέον του παγίου που έχει επιλέξει.

Επίσης μπορεί όποτε θέλει και όσες φορές επιθυμεί, να ενεργοποιήσει οποιοδήποτε από τα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης μέσω δωρεάν SMS για να συνεχίσει να σερφάρει για όσο ακόμη χρειάζεται.

Τα νέα προγράμματα ξεκινούν από πάγιο 9,90€/μήνα, ενώ ΜΟΝΟ η WIND προσφέρει το μεγαλύτερο πρόγραμμα της αγοράς για σχεδόν απεριόριστη χρήση (μέχρι 30GB).

Οι συνδρομητές που ενίοτε χρειάζονται περισσότερη χρήση από την ενσωματωμένη στο πρόγραμμά τους για να συνεχίσουν να σερφάρουν, μπορούν να ενεργοποιούν όποτε το επιθυμούν τα ακόλουθα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης.

Τα νέα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control είναι διαθέσιμα στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα και με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι καταναλωτές αποκτούν δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό (USB modem stick).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC