Παρουσίαση του AMD Brazos HTPC

Παρουσίαση του AMD Brazos HTPC

Πλέον ολόενα και περισσότεροι έλληνες χρήστες ξοδεύουν κάποια επιπλέον χρήματα για …

την αγορά ενός HTPC με σκοπό την ψυχαγωγία και την διασκέδαση του living room. Ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς ένα DVD Player ή μία παρόμοια συσκευή αναπαραγωγής όταν μπορεί να έχει έναν μικρό υπολογιστή στο σαλόνι του; Όπως λένε και τα αρχικά του ονόματός του, HTPC σημαίνει Home Theatre PC, άρα μία συσκευή για αυτήν ακριβώς την δουλειά.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε δύο προτάσεις που μας έστειλαν οι εταιρίες: Intel, AMD, ASUS, MSI, Corsair τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση των δειγμάτων τους στο Insomnia.gr . Στην κατοχή μας έχουμε λοιπόν δύο μηχανήματα, έναν Brazos και έναν Sandy Bridge. Διαφορετικές τιμές, διαφορετικές ικανότητες, διαφορετικές επιδόσεις για το κάθε σύστημα, που όμως όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι mini-ITX. Αυτό σημαίνει η μητρική τους είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρή. Για να αποκτήσετε μία ιδέα, φανταστείτε μέγεθος μίας συνηθισμένης πλέον μεγάλης αερόψυκτρας. Σε συνδιασμό με ένα μικρών διαστάσεων κουτάκι, μπορείτε να μετατρέψετε το σαλόνι σας σ’ ένα πραγματικό media center που θα το ζήλευε ο καθένας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC