Το φθινόπωρο του 2012 το iPhone 5;

Το φθινόπωρο του 2012 το iPhone 5;

Μέχρι πρόσφατα η Apple συνήθιζε να παρουσιάζει τις νέες της συσκευές μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο …

δηλαδή. Κάποια εσωτερικά θέματα όμως την έκαναν να αλλάξει χρονοδιάγραμμα τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε το iPhone 4S. Έτσι η συγκεκριμένη συσκευή αντί για το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2011.

Είτε λοιπόν για να έχει χρόνο να το αναπτύξει καλύτερα είτε για λόγους πολιτικής φαίνεται ότι θα διατηρήσει αυτή την παράδοση και για το iPhone 5. Με άλλα λόγια αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, το iPhone 5 θα εμφανιστεί το φθινόπωρο που μας έρχεται. Κατά πάσα πιθανότητα τέλη Σεπτεμβρίου ενδεχομένως όμως και μέσα στον Οκτώβριο.

Το θέμα βέβαια δεν είναι πότε θα κυκλοφορήσει. Αυτό που ενδιαφέρει το κοινό είναι αν θα έχουν λυθεί τα προβλήματα λήψης πράγμα στο οποίο μαθαίνουμε ότι η εταιρεία δίνει ιδιαίτερο βάρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC