Το 20% των χρηστών Windows 7 προτιμούν Internet Explorer 9

Το 20% των χρηστών Windows 7 προτιμούν Internet Explorer 9

Μήνας ορόσημο αποδείχτηκε για τον Internet Explorer 9 ο Αύγουστος, καθώς ο browser της Microsoft έχει ξεπεράσει το 20% της …

αγοράς στα Windows 7. Ειδικότερα στις ΗΠΑ το ποσοστό σκαρφάλωσε στο 28%. Ο IE9 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις τεχνολογίες της τελευταίας γενιάς των Windows και απ’ ότι φαίνεται έχει κερδίσει την προτίμηση αρκετών χρηστών.

Η αύξηση του μεριδίου του στα Windows 7 αντανακλά το πως η web εμπειρία των χρηστών μπορεί να συνδυαστεί με τις νέες δυνατότητες ενός λειτουργικού συστήματος. Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των χρηστών του ΙΕ9 είναι η δυνατότητα “καρφιτσώματος” ιστοσελίδων στη γραμμή εργασιών των Windows 7, για ευκολότερη πρόσβαση με ένα δεξί κλικ σε αυτή. Μερικές ακόμη δυνατότητες έχουν εκμεταλλευτεί ορισμένα sites έτσι ώστε να δημιουργούνται δυναμικές λίστες περιεχομένου όταν η ιστοσελίδα έχει καρφιτσωθεί στη γραμμή εργασιών.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα από το site του Insomnia.gr

Δημοσιευμένη Εικόνα

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC