Το Facebook έσπασε κι άλλο ρεκόρ έχοντας 1 τρισεκατομμύριο pageviews!

Το Facebook έσπασε κι άλλο ρεκόρ έχοντας 1 τρισεκατομμύριο pageviews!

Το Facebook αποτελεί το πρώτο site στον κόσμο που κατάφερε να ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο pageviews.

Σύμφωνα με στοιχεία της … online διαφημιστικής εταιρείας DoubleClick, τον περασμένο Ιούνιο, η σελίδα του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης (www.facebook.com) καθώς και επιμέρους σελίδες του εμφανίστηκαν συνολικά 1 τρισεκατομμύριο φορές παγκοσμίως.

Επίσης οι μοναδικοί (unique) επισκέπτες του Facebook ήταν 870 εκατομμύρια, δηλαδή παραπάνω από τους 750 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και αυτό γιατίοι περισσότερες σελίδες του Facebook μπορούν κι εμφανίζονται και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες, αλλά με περιορισμένο περιεχόμενο.

Δεύτερη στην κατάταξη των pageviews βρίσκεται η κινεζική μηχανή αναζήτησης Baidu, με 120 δισεκατομμύρια και αυτό γιατί η Κίνα δεν επιτρέπει στα μεγαλύτερα sites του κόσμου να λειτουργούν στην επικράτειά της με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει δικές της, λογοκριμένες υπηρεσίες ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το YouTube με 100 δισεκατομμύρια pageviews και 790 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC