Το internet στα ασφαλή χέρια της Panda!

Το internet στα ασφαλή χέρια της Panda!

Η Panda Security προσπαθεί μέσα από τη νέα της ιστοσελίδα να δώσει πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση στο … Internet.

Τα τελευταία 30 χρόνια η τεχνολογία έχει εισβάλει στην προσωπική μας ζωή και μας βοηθά να διεκπεραιώσουμε καλύτερα τις καθημερινές εργασίες και ασχολίες.

Τα παιδιά που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια είναι μέρος της πρώτης γενιάς που κυριολεκτικά μεγαλώνει «ψηφιακά», σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές που έπρεπε να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον, με όλες τις δυνατότητες και τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί.

Η Panda Security θέλοντας να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση και γενικά τη δραστηριοποίηση στο Internet, δημιούργησε την ιστοσελίδα «το Internet σε Ασφαλή Χέρια».

Πρόκειται για περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από εφήβους και γονείς, έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, το οποίο έχει στόχο να αυξήσει τις γνώσεις τους σε ότι αφορά στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Μέσα από οδηγούς, συμβουλές, παραδείγματα και ιστορίες κινουμένων σχεδίων, επιχειρεί να βοηθήσει στην προστασία όλης της οικογένειας από τις ενδεχόμενες απειλές που ολοένα και αυξάνουν.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, είναι εύκολα κατανοητό από όλες τις ηλικίες, εφήβους, ενήλικες και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Κάθε περιοχή της ιστοσελίδας πραγματεύεται τις κύριες δυσκολίες, απειλές και κινδύνους κάθε ηλικιακής ομάδας που χρησιμοποιεί και δραστηριοποιείται στο Web. Με απλές συμβουλές επιτυγχάνεται η απόκτηση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης των χρηστών.

Το περιεχόμενο περιλαμβάνει πληροφορίες, δωρεάν μαθήματα ιών και άλλων απειλών, οδηγούς για εφήβους, μαμάδες και άτομα τρίτης ηλικίας, σε αρχεία για κατέβασμα σε μορφή .pdf μέσα από τα οποία οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν την ιδέα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο, να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα μέλη της οικογένειάς τους από κακόβουλες ενέργειες

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC