Φθηνότερες οι αιτήσεις φορητότητας αριθμών

Φθηνότερες οι αιτήσεις φορητότητας αριθμών
Μειωμένο κατά 44% θα είναι …
από την 1η Σεπτεμβρίου το κόστος της διεκπεραίωσης των αιτήσεων φορητότητας αριθμών και έτσι από 3,55 ευρώ που είναι σήμερα διαμορφώνεται στο 1,95 ευρώ. 

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), η μείωση αφορά στη διαδικασία φορητότητας σταθερών και κινητών αριθμών, η οποία παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα αλλαγής τηλεπικοινωνιακού παρόχου και προγράμματος, με παράλληλη διατήρηση του τηλεφωνικού τους αριθμού.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ οι διεκπεραιωμένες αιτήσεις φορητότητας ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο το χρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι το όφελος για την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και κατ’ επέκταση για τους καταναλωτές, ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC