Ένα δαχτυλίδι για όσους… παντρεύτηκαν το κινητό τους

Ένα δαχτυλίδι για όσους… παντρεύτηκαν το κινητό τους

Δεν χρειάζεται πλέον να είναι προέκταση του χεριού το κινητό τηλέφωνο. Τώρα θα φοριέται σε αυτό. Εκείνοι που δεν μπορούν να σταματήσουν να τσεκάρουν τη συσκευή τους για μηνύματα, ειδοποιήσεις και κλήσεις, ή πιο απλά έχουν… παντρευτεί το smartphone, τώρα θα μπορούν να βάλουν στο δάχτυλο και την κατάλληλη «βέρα».

Πρόκειται για το Smarty Ring, ένα ακόμη γκάτζετ που θα συνδέεται με το «έξυπνο» κινητό. Τα πρώτα αναμένεται να διατεθούν στην αγορά τον Απρίλιο του 2014 και κοιτάζοντας το δαχτυλίδι θα μπορεί να κανείς να ελέγξει αν έχει λάβει e-mail, αν έχει δεχθεί κλήση ή αν έχει κάποια ειδοποίηση στα social media, χωρίς να βγάλει το κινητό του.

Σύμφωνα με την εταιρεία που το δημιούργησε, πρόκειται για συνδυασμό κοσμήματος και τεχνολογίας, θα κοστίζει 275 δολάρια ενώ θα είναι συμβατό τόσο με iOS, όσο και με Android. Βέβαια, με δεδομένο πως το δαχτυλίδι δεν διαθέτει απεικόνιση κειμένου, στο τέλος ο χρήστης θα πρέπει να βγάλει το κινητό από την τσέπη αν θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς το δαχτυλίδι απλά θα δείχνει ότι υπάρχει ειδοποίηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC