Έρχεται έκδοση του Galaxy S 2 με άσπρο «περιτύλιγμα»

Έρχεται έκδοση του Galaxy S 2 με άσπρο «περιτύλιγμα»

 

Galaxy S 2 σε λευκό χρώμα ακολουθώντας τη μόδα του iPhone 4. Έτσι, στις αρχές του Σεπτέμβρη, το άσπρο Galaxy S 2 θα κάνει την εμφάνιση του στις προθήκες των καταστημάτων. 

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Samsung, «η λευκή έκδοση του Galaxy S 2, θα αποτελέσει μια ιδιαιτέρως κομψή προσθήκη της πολυβραβευμένη κινητής συσκευής».

Και συνέχισε, υπενθυμίζοντας τις «αρετές» της συγκεκριμένης συσκευής: «Το Galaxy S 2 είναι το λεπτότερο, ελαφρύτερο, ταχύτερο και τώρα “λευκότερο” smartphone. Η πρώτη συσκευή με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED και επιπλέον με υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android και ενός διπύρηνου επεξεργαστή».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC