Η Adobe και το νέο «Edge»

Η Adobe και το νέο «Edge»

Πολλοί κριτικοί υποστηρίζουν πως με την είσοδο του HTML 5 στην νοοτροπία της Αdobe, το Flash, το ίδιο της το … «παιδί» το οποίο ήταν παντοκράτωρ των ιστοσελίδων στο παρελθόν, έχει πια αρχίσει να σιγοσβήνει. Η αλήθεια δεν είναι πολύ μακριά από αυτή την αρκετά τραβηγμένη εκδοχή της, αφού μετά την εισαγωγή του HTML5 σε εργαλεία της Adobe, όπως η Creative Suite και το Wallaby (εργαλείο απευθείας μετατροπής από Flash σε ΗΤΜL5), η εταιρία φαίνεται έτοιμη να το λανσάρει και επίσημα.

Το Edge, ένα εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων σε HTML5, υπόσχεται την ίδια εμπειρία ιστοσελίδων με Flash animations και όλα τα συναφή. Το προϊόν το οποίο άγνωστο πότε ακριβώς θα λανσαριστεί επίσημα, είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, δωρεάν για web designers, αφού οι υπεύθυνοι της Adobe εύλογα πιστεύουν πως οι σχεδιαστές θα μπορέσουν να δώσουν στοιχεία τα οποία θα το κάνουν σταθερότερο και πιο ολοκληρωμένο όταν πια είναι έτοιμο να βγει στις αγορές.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC