Έρχονται οι νέες κυρτές OLED τηλεοράσεις από την LG μέχρι το τέλος του 2013.

Έρχονται οι νέες κυρτές OLED τηλεοράσεις από την LG μέχρι το τέλος του 2013.

Οι πάρα πολύ λεπτές, με τεράστιο contrast και ευκρίνεια τηλεοράσεις OLED ,είναι τα νέα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της τηλεόρασης. Μερικές από τις πρώτες κυρτές OLED τηλεοράσεις πρωτοεμφανίστηκαν στην CES 2013 τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο φημολογίες και πιθανολογούμενες ημερομηνίες παραγωγής όσον αφορά το τελικό προϊόν και το πότε αυτό θα είναι διαθέσιμο για να διακοσμήσει το σαλόνι μας.

Μετά από τις δηλώσεις του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της LG Hung W.K. Shin στο TrustedReviews πως “θα δούμε την πρώτη κυρτή τηλεόραση σύντομα στην αγορά», ο αντιπρόεδρος της LG Home Entertainment δήλωσε πως οι κυρτές τηλεοράσεις θα γίνουν «η νέα τάση», αποκάλυψε πως η εταιρία του έχει πολλές κυρτές τηλεοράσεις στο στάδιο παραγωγής. Δεν αναφέρθηκε μόνο σε μεγέθη 55 ιντσών, όπως αυτά που εμφανίστηκαν στην CES 2013, αλλά και σε ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη.

« Οι κυρτές τηλεοράσεις θα έρθουν στο δεύτερο μισό του 2013». Είναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής δίνει τέτοια πληροφορία για τις νέες καμπυλωτές και «σέξυ» τηλεοράσεις. Η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη στην αρχή και κατά πάσα πιθανότητα θα πρωτοεμφανιστούν στην Νότιο Κορέα.

Οι κυρτές τηλεοράσεις φημολογείται πως αυξάνουν τις γωνίες θέασης και δίνουν μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης. Και όταν λέμε εντυπωσιακή αναφερόμαστε σε μοντέλα μεγέθους 80 ιντσών που πιθανώς η LG θα βγάλει στην παραγωγή (!).

Αν όλα αυτά σας φαίνονται απλά κόλπα του μάρκετινγκ δεν έχετε παρα να δείτε την φωτογραφία και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας. Ποιος ξέρει, ίσως αργότερα, σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας, δούμε OLED στις ταπετσαρίες των σπιτιών μας να αγκαλιάζουν τις γωνίες και να δείχνουν ό,τι πληροφορία επιθυμούμε, και όλα αυτά βέβαια σε ανάλυση 4K… J

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC